Vacature: Commerciële marketeer

24.4.2018
Als je gelooft in de combinatie van MARKT- en MARKETINGkennis en deze overtuiging kunt overbrengen op anderen, hebben wij een boeiende uitdaging voor je klaar…
 
Essencia is een marketingbureau specifiek voor de bouwsector. We staan paraat om bedrijven op verschillende manieren te ondersteunen in hun (strategisch) marketingbeleid en dit aan de hand van marktinformatie, marktonderzoek of marketing management.
De bouw, een saaie omgeving ? Dan heb je nog niets gezien van de ontwikkelingen de laatste jaren én heb je geen idee van de uitdagingen waarvoor deze sector staat.
 
Functieomschrijving
Als commercieel persoon met sterke marketingaffiniteit werk je actief aan de uitbreiding van de huidige klantenkring van Essencia door (potentiële) klanten te bezoeken en mee te denken in marketingvraagstukken waarbij Essencia een meerwaarde kan zijn. Hierbij mix je je commerciële flair en inzicht met je marketing- en communicatievaardigheden.
 
Daarnaast ben je als marketeer verantwoordelijk voor het opstellen én uitvoeren van marketing- & communicatieplannen, enerzijds van Essencia zelf en anderzijds van een aantal klanten. Je vertaalt en verwerkt de opgestelde plannen vervolgens naar een concreet resultaat. Hiervoor zet je je eigen communicatievaardigheden in of doe je beroep op partners van Essencia. Eén ding is zeker: je gaat voor het beste resultaat!
 
Je krijgt een boeiende uitdaging voorgeschoteld maar je staat er uiteraard niet alleen voor! Waar nodig kan je beroep doen op de kennis, ervaring of hulp van collega’s die al jarenlang actief zijn in de bouwsector en/of marketing.
 
Jouw profiel
  • Je bekijkt een commercieel gesprek als een vraagstuk waarover moet nagedacht worden om tot het beste resultaat te komen
  • Je hebt enkele jaren sales of marketing/communicatie-ervaring in je rugzak
  • Je hebt een vlotte pen die je graag inzet voor verschillende doeleinden (commerciële teksten, offertes, rapporten, opiniestukken, persartikels, …)
  • Je gelooft in de combinatie van markt- en marketingkennis
  • Je kijkt er naar uit om te werken in een compact team waar je een merkbare impact hebt
  • Je floreert in een omgeving met snel roterende opdrachten en tastbare resultaten.
  • En, last but not least, je hebt een levendige interesse in de bouwsector en al haar facetten

Interesse? Stuur je CV en motivatiebrief naar bieke.gepts@essencia.be

 

Gerelateerde nieuwsberichten