Recente rapporten

Wat doet de markt ?
Neem contact op

Wat doet de markt ?

Inhuis presentatie - In-house presentation - Présentation interne
'Wat doet de markt of wat heeft de markt vorig jaar gedaan ?' is een vraag die ons allemaal bezig houdt. Essencia zet een aantal bronnen op een rij aangevuld met eigen interpretatie. Een interessante presentatie die graag samen met u en uw collega's doornemen en bediscussiëren.
 
Nederlands
Frans

Renovatiemarkt in 2014
Neem contact op

Renovatiemarkt in 2014

36 blz
De renovatiemarkt is een belangrijke groeipool binnen de bouwmarkt. Belangrijk, maar ondoorzichtig. Jaarlijks brengt Essencia het renovatiegedrag van 1500 particulieren in kaart.
Nederlands
Engels
Frans

Preview Construct online
650 (excl.btw)

Preview Construct online

Preview Construct is een online platform waarop de belangrijkste bouwindicatoren voor u beschikbaar zijn. Maak zelf uw selecties naar marktsegment, regio of gebouwtype. Download de datasets voor verder interne verwerking of integreer de grafieken en tabellen in uw eigen presentaties. 



 

Nederlands
Frans

Producten

Marktinformatie

Kennis is Kracht !

Marktonderzoek

Blijf niet met vragen zitten. Zoek naar antwoorden...

Over Essencia

Essencia voorziet professionals van marktinformatie, marktonderzoeken en marketingadvies over de bouwsector in België.  Naast onze vaste equipe, doet Essencia beroep op een uitgebreid netwerk van experten en partners. Vakspecialist, technisch ingenieur of commercieel directeur; hun pragmatische kennis van marketing of de bouwsector geeft keer op keer een meerwaarde aan onze rapporten of advies. Essencia draagt deontologie hoog in het vaandel, vandaar geven wij enkel referenties door tijdens een persoonlijk gesprek.